Peter en Tijn over hun eerste tijd bij Exitable

(Digitale) Strategie

Sander Beek

Digital Strategist

Sander Beek

Digital Strategist

Exitable groeit! En dat blijkt. De afgelopen periode mochten wij twee nieuwe collega’s verwelkomen bij onze club. We gingen met ze in gesprek en vroegen ze het hemd van het lijf. 

Te beginnen bij Peter. Hij startte op 1 april (nee, dat is geen grap) bij Exitable als Account Director. Aan hem de nobele taak om onze klanten nog meer liefde en aandacht te geven, het commerciële domein binnen Exitable te optimaliseren en om nieuwe klanten aan Exitable te koppelen.

Naast zijn baan als Account Director is hij trotse vader van Julie en getrouwd met Lisette. Hij is een liefhebber van fotografie en een enorme gadgetfreak.

Een maand later, op 1 mei, startte Tijn Rozemond bij Exitable als Digitaal Strateeg. Ook Tijn is naast zijn werk trotse vader ー van Puck en Nomi. Hij heeft stevige ervaring als UX-designer, die Tijn natuurlijk gaat meenemen in het strategische proces voor onze klanten.

Dus twee nieuwe werknemers (op nieuwe functies) in twee maanden tijd. Waarom Exitable twee nieuwe functies in het leven heeft geroepen en wat dit gaat betekenen voor onze (toekomstige) klanten? Leggen we je graag uit!

Wat gaan Peter en Tijn voor onze (toekomstige) klanten betekenen?

De komst van Peter en Tijn zorgt voor nog meer professionalisering. De wereld digitaliseert en deze ontwikkeling is de laatste tijd alleen maar in een stroomversnelling gekomen. Bedrijven en overheden moeten versneld mee in deze ontwikkeling en het is soms moeilijk om niet te verdrinken in de kolkende rivier van de digitale mogelijkheden. Exitable ziet deze trend natuurlijk ook en zet zich dagelijks in om organisaties te helpen met het bereiken van digitale groei. Om in de metafoor van de rivier te blijven; we geven onze klanten een vlot en bouwen het gedurende de tocht uit tot gestroomlijnd aanvalsschip!     

Hiervoor moeten we klanten met complexe vragen uitstekend kunnen bedienen en ze laten ervaren dat er een inhoudelijke match is. Dit alles ingepakt in een excellente dienstverlening, met de gedachte om uiteindelijk een langdurige samenwerking aan te gaan. Dat is de werkwijze waar Peter, Tijn en de rest van onze enthousiaste collega’s elkaar in hebben gevonden. 

Wat houden de functies van Peter en Tijn in?

Peter is dus de nieuwe Account Director van Exitable. Hij ziet zichzelf als makelaar tussen de behoefte van de klant en de specialisten van Exitable. Peter is een generalist en kan snel het probleem of de uitdaging van de klant aan de voorkant kan begrijpen. Hij barst daarnaast van de energie en voor klant en collega de aanjager van nieuwe ideeën en initiatieven. En dit komt goed uit bij zijn nieuwe functie. 

Tijn is de nieuwe Digitaal Strateeg bij Exitable. Hij gaat ontwikkelingen en processen koppelen aan doelstellingen en KPI's. Om vervolgens een strategie te bedenken waarmee de doelstellingen en KPI's worden behaald. Tijn wil klanten helpen met digitale groei, dit kan alleen door het digitale landschap goed in kaart te brengen en weten wat er bij een klant speelt, nu en in de toekomst. Betrokkenheid en eerlijk advies staan centraal, dan pas kun je echte waarde toevoegen.

Peter, hoe was je eerste tijd?

Peter: ”Mijn eerste tijd bij Exitable is goed bevallen! De kennis en ervaring die mijn collega’s hier hebben, daar was ik wel van overweldigd. Ik heb dan ook het gevoel dat ik hier veel van mijn nieuwe collega’s kan leren - en zij van mij. Exitable is wat dat betreft heel horizontaal. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en kan daarom van elkaar leren. 

peter derks

Binnenkomen bij Exitable was een warm bad. Ik ben hartelijk opgenomen en ook vanuit Maikel en Sander, de eigenaren van Exitable, is er een ontzettende open houding en bereidheid om te luisteren naar je bijdragen. Exitable is een hele oprechte, authentieke organisatie, dat ervaar ik als heel prettig.” 

Je voelt je meteen thuis.
Peter Derks

En Tijn, hoe heb jij je eerste periode ervaren? 

Ook ik voelde me meteen thuis. Voor ik bij Exitable begon, had ik natuurlijk wel een inschatting gemaakt hoe Exitable zou zijn. En eigenlijk kwam de realiteit hier heel goed mee overeen. Tijdens mijn kennismakingsgesprek werd dus een heel eerlijk verhaal verteld over hoe de organisatie is. Die eerlijkheid vind ik kenmerkend voor Exitable, en trok me ook aan. Er is echt aandacht voor de mensen, ruimte voor inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Fijn om binnen zo’n organisatie te mogen werken.

tijn rozemond
Exitable is erg open en eerlijk, dat is heel fijn.
Tijn Rozemond

Wat vonden jullie opmerkelijk bij Exitable?

Wat zowel Peter en Tijn aangeven is dat het ze opviel dat er bij Exitable heel veel inhoudelijke kennis aanwezig is, meer dan bij andere bureaus. Bij Exitable wordt echt de tijd genomen om de kern van de vraag ten eerste goed te begrijpen, om deze vervolgens om te zetten naar heldere doelstellingen. Vanuit deze doelstellingen wordt gekeken welke disciplines er nodig zijn om deze doelstellingen te behalen. 

Hierbij gaf Tijn aan dat Exitable zichzelf niet alleen verkoopt als full service bureau, maar dat ook daadwerkelijk is, de meerwaarde van brede expertise wordt soms onderschat, wanneer een organisatie groeit wil je toch graag die vraagstukken neer kunnen leggen bij een vaste digitale partner. 

Peter gaf aan dat Exitable in de basis zeer data gedreven is. Hierdoor zijn de resultaten voor onszelf heel duidelijk en kunnen we ook transparant zijn naar onze klanten. Dus geen verkooppraatjes op basis van een onderbuikgevoel, maar gaan voor meetbaar resultaat.

“Exitable is een lerende organisatie”, zegt Peter. Door de hele organisatie heen merk je dat iedereen voorop wil blijven lopen op betreft kennis en kunde. 

Wil je ook werken bij het tofste digitale bureau van Zuid-Nederland? Check onze vacatures hier!

Excited?

Ons eerste gesprek is sowieso vrijblijvend - en we garanderen dat je op z’n minst met flink wat inspiratie op zak wegloopt. Zin in koffie?