LouLou & Lou Creatieve content

Een toffe en creatieve organisatie die zoekt naar een overzichtelijke en creatieve website - dan ben je bij ons aan het goede adres. Toen LouLou & Lou ons benaderden om een compacte site te maken om hun kwalitatieve kinderliedjes te showcasen werden we dan ook meteen enthousiast. 

Het vraagstuk

LouLou & Lou gelooft in de kracht van muziek - en vindt dan ook dat goede muziek al in je kinderjaren moet beginnen. Echte muzikanten nemen tracks op die kinderen stimuleren om te bewegen, te zingen en andere culturen te ontdekken. Met succes, want LouLou & Lou was al zeer bekend op Spotify - maar was verder nergens te vinden. 

Dus vroegen ze ons of wij ze konden helpen met het ontwikkelen van een website. Niets geks, maar een informatieve plek, die net zo creatief oogt als onze albums. 

loulou

De aanpak 

Voor ons natuurlijk geen probleem. En die albums, die waren visueel schitterend, dus onze designers konden niet wachten om LouLou & Lou te helpen. Na een korte discoverysessie hadden we goed inzicht in de onderdelen die we in de eerste versie van de website kwijt wilden. 

Het proces 

Samen met LouLou & Lou bepaalden we de scope van het project en verdeelden we, zoals goede partners beaamd, de taken. LouLou & Lou verzorgde de content: tekst, losse afbeeldingen en geanimeerde gifjes. Een ware speeltuin voor ons, want wij mochten die creatieve content vervolgens vertalen naar een mooi werkende website, inclusief informatieve pagina’s en flitsende transities.

loulou en lou

Het resultaat 

Een volledig beheerbare, compacte en mooie website. Geheel in de stijl van LouLou & Lou. Inclusief mooie animaties en transities, die hun platform net zo prikkelend maken als hun muziek en albumart. Voor ons een fantastisch leuk project, voor de klant een mooi resultaat. 

Ook op zoek naar een creatieve site?

Je website is hét online visitekaartje van je organisatie. Of je doel nou is om informatie te bieden, zoals bij LouLou & Lou, of om mensen direct te laten converteren - het is belangrijk dat je site jouw unieke stijl uitdraagt. 

Daarbij is content ontzettend belangrijk. Content die volledig is afgestemd op jouw doelgroep(en). Samen met jou vinden we manieren om jouw bedrijf te vertalen naar excellente content. Zodat jij met trots jezelf kan showcasen en je doelgroep op precies de juiste manier kan bereiken. 

Mogen wij je daarbij helpen? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Excited?

Ons eerste gesprek is sowieso vrijblijvend - en we garanderen dat je op z’n minst met flink wat inspiratie op zak wegloopt. Zin in koffie?