Samen met Eindhoven Sport maken wij

het digitale verschil voor sportend Eindhoven.

Ga naar website

Samen met Eindhoven Sport bedachten we een nieuwe insteek voor hun digitale communicatie.

De inwoners van de regio Eindhoven van antwoord voorzien op alle mogelijke sportvragen en daarnaast deze inwoners enthousiasmeren en activeren om iets met sport te gaan doen. Te gekke uitdaging!

Eindhoven Sport is de sportafdeling van gemeente Eindhoven. Zij werken dedicated aan het op de kaart zetten van sport in de regio. Met een eigen brand, een eigen strategie, faciliteren, informeren en activeren zij sportend Eindhoven.

Digitaal platform

We ontwikkelden samen met Eindhoven Sport een nieuw digitaal platform met de sportende eindhovenaar als centraal uitgangspunt. Een platform met het laatste sportnieuws en sportblogs uit te regio, maar ook een platform waar voor sportgerelateerde vraag en aanbod plek is. Of het nou gaat om een proefles basketbal voor je zoontje na school, of een zaal die je wil afhuren voor je voetbalteam op woensdagavond. Er is 1 centraal platform waar je dit kunt regelen.

Verenigingen

In de gekozen strategie activeren we niet alleen de sportende Eindhovenaar, maar ook willen we de sportverenigingen aan het werk zetten om hun sport en aanbod bij de Eindhovenaar te krijgen. We ontwikkelden de mogelijkheid voor verenigingen om een account aan te maken, een pagina te vullen, en lessen en activiteiten aan te bieden aan specifieke doelgroepen.

Samen met Eindhoven Sport zijn we structureel en periodiek bezig het digitale verschil te maken voor de sportende Eindhovenaar en de sportverenigingen. Van strategische keuzes, tot analyses, optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en de uitwerking in design of development.

Meer aandacht creeren voor sport in Eindhoven
Optimaliseren en doorontwikkelen van huidige middelen
Verbeterde interactie tussen sporter en verenigingen