Samen met Gilde Opleidingen maken wij

het digitale verschil voor 3400 studenten.

Ga naar website

Gilde Opleidingen is een onderwijsorganisatie met een duidelijk visie op onderwijs en een daarop gevormde strategie. Jonge talenten opleiden tot vakmensen, klaar voor de toekomst. Met 14 locaties en meer dan 30 studierichtingen biedt Gilde Opleidingen voor een groot aantal studenten de kennis en vaardigheden voor een succesvolle toekomst.

Wat erg mooi is om te zien is dat Gilde Opleidingen niet overtuigd hoeft te worden van de meerwaarde van digitale communicatie binnen hun strategie. Zo focussen we samen met GO vooral op hoe we digitale communicatie kunnen toepassen voor een optimaal resultaat.

Open avond

Hoe zorg je voor genoeg aanmeldingen voor een open avond? En hoe laat je potentiële studenten zich ook daadwerkelijk inschrijven voor een opleiding? Samen met Gilde Opleidingen ontwikkelden we een online campagne waarmee we meer dan 100.000 potentiële studenten en hun ouders bereikten via social media, zoekmachines, display-bannering en e-mailmarketing. Door gerichte targeting en relevante opvolging groeide het publiek van de open dag en, belangrijker nog, steeg het aantal inschrijvingen voor de opleidingen met 15%.

Digitaal jaarverslag

Hoe krijg je een saai jaarrapport op een leuke manier bij de medewerkers en studenten? Digitaal biedt meer dan voldoende opties daarvoor! We digitaliseerden het papieren jaarverslag en creerden een interactieve tijdlijn waarin de mooiste highlights van het jaar met fraaie foto’s en videos gepresenteerd worden.

Werken bij

Bij het volgen van een duidelijke strategie heb je de juiste mensen nodig. Om deze mensen te vinden hebben we een werken-bij platform met GO ontwikkeld dat de strategie niet alleen vertelt, maar ook uitstraalt. We spreken zo de potentiële medewerkers aan met dezelfde visie op onderwijs.

Studie landingspagina’s

Gilde biedt naast reguliere studies ook studies voor specifieke doelgroepen. Om deze doelgroepen op een herkenbare en gepaste manier aan te spreken hebben we hier aparte landingspagina’s voor ontwikkeld die niet alleen in uitstraling en fotografie, maar ook in tekst toegespitst zijn op de doelgroep.

Samen met GO zijn we bezig met de doorontwikkeling van de lopende projecten, en starten we in lijn met de strategie nieuwe projecten, stap voor stap. Zo blijven we met GO het digitale verschil maken voor de student.

Inspireren en informeren van de student en medewerkers
Verder uitbouwen van digitale landschap op basis van strategie
Doorontwikkeling en optimalisatie van ontwikkelde concepten