Samen met Poulissen maken wij het digitale

verschil voor audio en video liefhebbers.

Ga naar website

Poulissen is een high-end audio / video dealer in Roermond, waar service hoog in het vaandel staat.

Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf een begrip is geworden in binnen- en buitenland en inmiddels bekroond is met diverse awards.

Samen met Poulissen zorgen we dat deze service niet tot offline beperkt blijft, maar ook online doorgetrokken kan worden. Het aanbieden van de beste service en de meest complete productinformatie is vanzelfsprekend als het op digitale communicatie voor Poulissen aankomt.

Digitaal platform

We ontwikkelden in samenwerking met het team van Poulissen een platform met geintegreerde webshop, ingestoken op de service die ook offline geboden wordt. De snelle beslisser kan direct naar een product navigeren, maar de bezoeker die liever geholpen wordt bij het maken van een keuze wordt bij de digitale hand genomen.

Combinaties

De ideale combinatie voor jouw situatie, dat is waar Poulissen je uitstekend mee kan helpen. We creerden samen met Poulissen combinaties, die middels een artikel toegelicht en aangeboden worden in de webshop.

Samen met Poulissen zijn we periodiek bezig de digitale communicatiemiddelen door te ontwikkelen en te zorgen dat de digitale service die Poulissen biedt minstens net zo goed is als hun bekroonde offline service.

Bieden van de beste service via digitale communicatie
Meer bezoeken en aankopen in de webshop
Doorontwikkelen en verbeteren van huidige communicatiemiddelen