Design

Design is veel meer dan alleen een mooi plaatje. Design is bij ons de basis van elke oplossing. Hoe zorgen we op een creatieve (digitale) manier ervoor dat we de strategie-doelstellingen behalen? Onze designers weten hier wel raad mee.

Design thinking en creatieve concepten

Onze designers zijn niet alleen doeners, ook denkers. We zetten hun creatieve geesten dan ook graag in om strategische vraagstukken te lijf te gaan. Bijvoorbeeld door een digitale strategie te vertalen naar een creatief concept. Dit zorgt ervoor dat een strategie tastbaar wordt en een duidelijke “smoel krijgt”. Het is de creatieve kapstok die dient als fundament van alle communicatiemiddelen. Het zorgt voor eenheid, uniformiteit en toont de onderscheidende waarde van een organisatie of product.

UX Design

Een mooi design is niet altijd een goed design. UX, de User eXperience, of gewoon de gebruikerservaring, maakt het verschil. Om tot de gewenste gebruikerservaring te komen, volgen we de UX Strategy. Door bijvoorbeeld persona’s en customer journeys te maken kruipen we in de huid van de doelgroep en zorgen we voor een optimale gebruikerservaring in alle fases van de klantreis. Vervolgens valideren we onze ideeën aan de hand van wireframes en prototypes. Maar ook na lancering van het uiteindelijke product blijven we constant de gebruikerservaring monitoren en optimaliseren. In deze snelle wereld is UX design namelijk nooit écht af.

Visual Design

Goede ideëen worden natuurlijk nóg beter van een goed design. Onze designers zoeken de juiste tone-of-voice, typografie, kleurcombinaties en beeldmateriaal om een wireframe te vertalen naar een estetisch hoogstandje. Of het nou gaat om een landingspagina, een heel platform of enkele advertenties. Onze designers zorgen voor visuele herkenbaarheid en feilloze uniformiteit in alle digitale communicatiemiddelen.