Het
digitale
verschil

Wij zijn Exitable. Digitaal in denken en in doen. Een team bestaande uit de meest uiteenlopende disciplines en personen, maar met één gezamenlijke passie: digitale communicatie! Voor de een is het code, voor de ander design of marketing, maar allemaal worden we enthousiast van alles dat digitaal is.

Het digitale verschil maken, dat is ons doel. Voor onszelf, maar natuurlijk vooral voor onze klanten. Door creatieve concepten en meetbare strategieën brengen wij de kracht van onze klanten over het digitale voetlicht.

We werken niet vóór, maar mét onze klanten. Met gebundelde krachten bouwen we samen aan maatwerk-oplossingen voor allerhande digitale vraagstukken. Doelgericht en altijd met de gebruiker centraal. Hiervoor hebben we 3 disciplines in huis:

Marketing

Hoe vertaal je marketing- en salesdoelstellingen naar een toepasbare digitale strategie? Dat is waar onze online marketeers zich dagelijks mee bezig houden.
Check hoe

Design

Design is veel meer dan alleen een mooi plaatje. Design is bij ons de basis van elke oplossing. Hoe zorgen we op een creatieve (digitale) manier ervoor dat we de strategie-doelstellingen behalen? Onze designers weten hier wel raad mee.
Kijk maar

Development

In de digitale wereld kunnen we natuurlijk niet zonder de techniek. Daarom hebben we een hele verzameling aan developers in huis. Zij vertalen onze creatieve ideeën naar werkende producten. Niks is onmogelijk!
Niks? Niks!

Sander Beek

Account & Strategie

Maikel Janssen

Teamleader & Strategie

Jose Luis Almagro

Concept & UX Designer

Dave Delissen

UX / Visual Designer

Ruud Mestrom

Client Manager

Tom Buschman

Client Manager

Igor Delissen

Client Manager

Danny Peeters

Backend Developer

Geert van Soest

Backend Developer

Collin Maessen

Backend Developer

William Meuwissen

Frontend Developer

Koen Linssen

Frontend Developer

Bart Madou

Online Marketeer

Dave Niessen

Online Marketeer

Rick Clephas

Mobile Developer

Michelle Verbeucken

Visual Designer

Wanda Borter

Content Marketeer

Ilker Mengi

Mobile Developer

Indy

Kantoorhond