Meer kwalitatieve leads

Meer kwalitatieve leads

Jouw digitale landschap is zo ingericht dat de leads vanzelf naar je toe komen. Het percentage van deze leads dat uiteindelijk klant wordt is echter heel klein. Dat kost jouw sales afdeling veel tijd. Daarom is het tijd om dat landschap te optimaliseren zodat jouw sales afdeling efficiënter te werk kan.

Veel bezoekers of aanvragen maar weinig goede Leads? Dit kost veel tijd en geld. Een goede contentstrategie en het juist inrichten van je kanalen en boodschap zorgt ervoor dat je meer kwalitatieve bezoekers krijgt en de kans dat deze converteren dus veel groter wordt. Wij helpen je met het in kaart brengen van de Customer Journeys, jouw contentstrategie en richten je digitale landschap op de juiste manier in.

Neem contact op

Werkwijze

Zo gaat jouw hele sales funnel kloppen

Eerst leren we jou graag kennen. Zo kunnen we een beter beeld vormen van de gevraagde zoekwoorden waarop jij een toppositie wilt bereiken. Maar ook, welke zoekwoorden die wij tijdens ons onderzoek tegen gaan komen mogelijk relevant kunnen zijn. We nemen jouw website en data onder de loep. Vervolgens kijken we naar wat er in de markt gebeurt. Vaak raakt een SEO strategie je contentstrategie, je user flows en de techniek van je site. Op basis van al deze bevindingen krijg je van ons een SEO strategie waarmee je zelf aan de slag kunt. Nog niet helemaal klaar ervoor? Ook kijken en helpen we je graag mee!

  • Discover
  • Create
  • Grow

Samen jouw online
prestaties verbeteren?