Op het netvlies van je doelgroep

Meer brand awareness

Je wilt dat potentiële klanten je merk en boodschap kennen. Daarvoor moet je je doelgroep niet alleen weten te vinden, maar ook de juiste openingszin kiezen. Wij helpen je jouw organisatie-identiteit en persoonlijkheid te ontdekken. En we zoeken uit van welke cheesy pick-up line jouw doelgroep smelt.

Kom op het netvlies bij je doelgroep! Exitable helpt je om jouw brand bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. We maken van jouw marketing een goed verhaal met de juiste tone-of-voice zodat dit optimaal aanspreekt bij je doelgroep. Ben je nog niet zo ver of weet je niet hoe? Geen nood. Met onze Brand Sprint halen we alle informatie naar boven die essentieel is voor jouw merkstrategie en een krachtige branding.

Neem contact op

Werkwijze

Zo word je het merk dat mensen kiezen

Eerst leren we jou graag kennen. Zo kunnen we een beter beeld vormen van de gevraagde zoekwoorden waarop jij een toppositie wilt bereiken. Maar ook, welke zoekwoorden die wij tijdens ons onderzoek tegen gaan komen mogelijk relevant kunnen zijn. We nemen jouw website en data onder de loep. Vervolgens kijken we naar wat er in de markt gebeurt. Vaak raakt een SEO strategie je contentstrategie, je user flows en de techniek van je site. Op basis van al deze bevindingen krijg je van ons een SEO strategie waarmee je zelf aan de slag kunt. Nog niet helemaal klaar ervoor? Ook kijken en helpen we je graag mee!

  • Discover
  • Create
  • Grow

Samen jouw online
prestaties verbeteren?