Je digitale strategie in 2021

https://cms.exitable.nl/sites/default/files/styles/landingpage_detail/public/landingpage/2020-11/pexels-olya-kobruseva-5417666.jpg?itok=udakXj9Z

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar we kunnen dit wel met zekerheid zeggen: digital is here to stay. Door de coronacrisis is de afhankelijkheid van digitale oplossingen het afgelopen jaar alleen maar gegroeid. En die trend verdwijnt niet zomaar. Dus wil jij, last minute, nog een gedegen en toekomstproof digitale strategie optuigen voor 2021? Geen probleem! Met onze workshop heb je binnen een maand concreet zicht op je mogelijkheden. Inclusief realistisch plan van aanpak! 

Vanaf slechts €1500

 

Voorbereiden of achter blijven

Het afgelopen jaar hebben veel organisaties op de pauze-knop gedrukt. Afwachten en uitstellen. Toch zijn er ook genoeg bedrijven die juist in kansen dachten - én daar de vruchten van plukten. Want deze periode biedt ook kansen, als je er op een andere manier naar durft te kijken. Daar helpen we je mee. Met onze ruime ervaring in design thinking methodes, workshops en digitale ondersteuning, helpen we je organisatie om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen rondom jouw digitale strategie, producten en services.

Hoe we helpen

Ons eerste gesprek is totaal gratis en vrijblijvend. We maken kennis met jou, je organisatie, je doelen en je doelgroepen. Op basis daarvan doen we een concreet voorstel voor een workshop, die aansluit bij jullie wensen en behoeftes. Zo'n workshop kost meestal een dagdeel voor jou en je collega's. 

Naar aanleiding van die workshop gaan wij voor je aan de slag en werken we een concreet plan uit voor 2021. Zo kun jij positief het nieuwe jaar in. 
Dat eerste vrijblijvende gesprek tot je jouw plan in handen hebt? Kost slechts een maand.

De investering 

Ligt natuurlijk een beetje aan wat je nodig hebt, maar we bieden deze digitale rust al aan vanaf €1.500.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan snel je eerste gesprek in! 

 

Gerelateerde blogs